ZAXARi Club

Οι χρήστες στο twitter

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος snow

 • 106
 • Thanked: 34 times
 • +120/-10
 • Φύλο: Άντρας
Οι χρήστες στο twitter
« στις: Φεβρουάριος 04, 2015, 11:26:08 μμ »


Είχα λογαριασμό στο twitter από το 2007. Παρακολούθησα και συμμετείχα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την αρχή του σχεδόν μέχρι και τα μισά το 2014 που το παράτησα οπότε μπορώ να πω κάποια πράγματα για αυτό τώρα που έχει αρχίσει να γίνεται περισσότερο γνωστό.Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό εκεί μην κάνεις. Το μέσο είναι υπερτιμημένο.Λογαριασμό μπορεί να έχουν ανοίξει πάνω από 400.000 Έλληνες χρήστες αλλά περισσότεροι από τους μισούς είναι ανενεργοί. Ουσιαστικά οι χρήστες που μπαίνουν τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα είναι κοντά στους 30.000 και αυτοί που σχολιάζουν τακτικά, με το ζόρι φτάνουν τους 10.000 χρήστες.Το twitter είναι αντιπροσωπευτικό της κοινωνίας μας και της βλακείας που υπάρχει σε αυτήν σε υπερθετικό βαθμό.Τα tweets που κάνει κάποιος διαβάζονται από το 5 με 6% των followers του, το αντίστοιχο των φίλων του facebook τίποτα δηλαδή. Εξαίρεση σε αυτό αποτελούν οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και άλλοι γνωστοί που έχουν πάρα πολλούς ακόλουθους και αυτό που γράφουν διαδίδεται. Και σε αυτούς όμως μην φανταστείς κάποιο  τραγικά καλύτερο ποσοστό, άντε να φτάνει η αναγνωσιμότητα του κάθε tweet κοντά στο 12%.


Το twitter άρχισε να ακούγεται συνέχεια γιατί του δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από όση έχει οι δήθεν δημοσιογράφοι επειδή αντλούν εύκολα και φτηνά ειδήσεις από εκεί. Παρακολουθούν την κάθε μαλακία που γράφουν οι  διάφοροι ηλίθιοι του φαύλου και παρασιτικού εγχώριου lifestyle το μετατρέπουν και το αναμεταδίδουν ως ουσιαστική είδηση ακόμα και αν είναι μια μπούρδα και μισή.Η ουσία του μέσου όμως είναι η αερολογία η μπουρδολογία και η αντιγραφή.Γράφεις κάτι στους 140 χαρακτήρες που έχεις στη διάθεση σου και αυτό περνά και χάνεται. Τσιτάτο είναι, προσωπικό είναι, είδηση είναι, ότι και να είναι περνά και μετά χάνεται στο χάος του.Το καλό του μέσου είναι η αμεσότητα.Εκεί αρχίζει όμως και το κακό του μέσου επειδή αν μπορείς να απευθυνθείς στον οποιονδήποτε και το αντίστροφο ουσιαστικά μένεις απροστάτευτος στις ορέξεις όποιων σε βάλουν στο μάτι γιατί δεν τους αρέσουν π.χ οι πολιτικές σου απόψεις και σε διασύρουν με αναμεταδόσεις, σχόλια, ύβρεις και άλλα οι κλίκες που έχουν ήδη δημιουργηθεί.


Μπορείτε να κλειδώσετε τον λογαριασμό σας, ώστε οι δημοσιεύσεις σας να εμφανίζονται μόνο στους χρήστες που έχετε προηγουμένως εγκρίνει κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνίσταται καθώς είναι αντίθετο με την όλη φιλοσοφία του μέσου και ακυρώνει το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς του.Το τουίτερ έχει και την πλάκα του γιατί μπορείς να δεις καλές ατάκες αλλά ποτέ μα ποτέ μην το πάρεις στα σοβαρά.Οι ηλίθιοι στο μεγαλύτερο ποσοστό χρήστες του θεωρούν τους εαυτούς τους ως πολύ πιο έξυπνους από αυτούς στο facebook άσχετα αν οι περισσότεροι από αυτούς έχουν και στα δύο μέσα προφίλ όμως γρήγορα ανακαλύπτεις πως το 80% των χρηστών είναι μούφα, αντιγραφή, παραμύθι, ψευτοκουλτούρα, και γενικά άτομα που δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο στην καθημερινότητα τους εκτός από το να αναρτούν και να αναπαράγουν μαλακίες που αντιγράφουν από τους άλλους χρήστες ή στην καλύτερη τις μαλακίες που γράφουν οι ίδιοι μόνοι τους. 


Όλοι όσοι συγκαταλέγονται σε αυτό το ποσοστό επιδιώκουν την επιβεβαίωση του εαυτού τους και την δήθεν ανωτερότητα τους. Οι άντρες θα επιδιώξουν με ποικίλους τρόπους να σε πείσουν πόσο γαμιάδες είναι και οι γυναίκες πως είναι έξυπνες, καταπιεσμένες και διαφορετικές.   
Αποσυνδεδεμένος tsixlas

 • 10
 • Thanked: 7 times
 • +4/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 05, 2015, 12:22:09 πμ »


Τι θέμα είναι αυτό που άνοιξες τώρα;

Αν και έχω διαγράψει και εγώ τον λογαριασμό μου εκεί πάρα πολύ καιρό, μου είναι πανεύκολο να γράψω μερικές πληροφορίες για όσους δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί μέσα και να βάλω τις βασικότερες κατηγορίες ηλιθίων χρηστών του twitter όπως τις βίωσα εγώ.


Η συνηθισμένη τουιτεράδικη αργκό είναι αυτή:


Άρτι ή αρτί είναι η κοινοποίηση, το retweet, δηλαδή που σημαίνει την αναμετάδοση ενός tweet κάποιου άλλου χρήστη από εμάς ή κάποιο δικό μας από άλλους.


Ντιέμ και ντιέμι είναι το προσωπικό μήνυμα, το DM από το Direct Message και είναι τα προσωπικά μηνύματα που βλέπεις μόνο εσύ και αυτός που απευθύνονται. Αρκεί να μην πέσεις σε γκόμενα και μετά τσακωθείτε γιατί θα τα βγάλει όλα στη φόρα και θα σε κάνει βούκινο.


Φόλο και  ανφόλο απο το follow και το unfollow αντίστοιχα και χρησιμοποιείται για να δηλώσουμε ποιος χρήστης μας ακολουθεί ή όχι πια.


Ακάου από την αγγλική λέξη account που σημαίνει λογαριασμός και στη γλώσσα του τουιτερ είναι ο χρήστης.


Φάβ απο το favorite το αντίστοιχο like του facebook. Αν και στο τουιτερ, το retweet είναι η επιβράβευση του χρήστη που έγραψε κάτι καλό και έξυπνο, το fav χρησιμεύει περισσότερο ως αποθήκευση των τουι που σου άρεσαν. Πολλοί χρήστες βέβαια τα βλέπουν αργότερα και τα αντιγράφουν για να τα πλασάρουν ως δικά τους.


Μένσιο ή μενσιώνω από το mention που σημαίνει αναφέρω κάποιον. Όταν θέλουμε να απευθυνθούμε σε κάποιον άλλο χρήστη τοποθετούμε μπροστά από το όνομα του το σύμβολο @ με το οποίο ο χρήστης ειδοποιείται ότι αναφερθήκαμε σε αυτόν και ξεκινάμε, ουσιαστικά μια συζήτηση 


Χάσταγκ # αν βάλεις μπροστά από μια λέξη με λατινικούς χαρακτήρες μια δίεση # θα δημιουργήσεις ένα θέμα και κάτι για το οποίο θα μπορούν να μιλάνε όλοι χρήστες.


Οι βασικότερες κατηγορίες των χρηστών δίχως να αποκλείει μετά από τόσο καιρό που έχω να ασχοληθώ και την ύπαρξη άλλων και βέβαια χωρίς να σημαίνει πως κάποιος χρήστης δεν μπορεί να ανήκει σε περισσότερες από μία.Κλόπι-ακάου: Αυτοί που κλέβουν ρητά, γνωμικά ή άλλα τουι δια του φαβ τρόπου που ανέφερα πριν και τα παρουσιάζουν αργότερα ως δικά τους για να πάρουν αυτοί οι κομπλεξικοί και καλά τη δόξα, για να βγάλουν γκομενάκια οι γαμήκουλες αρσενικοί και για να ψαρώσουν τα χαζά αρσενικά οι δήθεν φιλοσοφημένες γκόμενες.


Σημ: Χάσιμο χρόνου να τους διαβάζει κανείς

 

Βεντετ-ακάου: Νομίζει πως επειδή έχει πολλούς φολοερς είναι διάσημος. Το ότι τα τουι του κερδίζουν μερικές αναμεταδόσεις, τον κάνει να νοιώθει κάτι σαν τον δία στον όλυμπο. Απολύτως δυστυχισμένος δίχως ίχνος προσωπικής ζωής που μόλις βγει από το τουιτερ ανυπομονεί να ξαναμπεί γιατί μόνο εκεί νοιώθει ότι έχει μια αξία.

 
Σημ: Η απόλυτη κατάντια και η απόλυτη εξάρτηση από το μέσο.


 
Καραγκιοζ-ακάου: Αυτός που σε κάνει φολο, κανείς φολο μπακ και μετα σε κάνει ανφολο για να δείχνει ότι έχει πολλούς φολοερς και αυτός απαξιεί καθώς ακολουθεί πολύ λίγους και εκλεκτούς.


Σημ: Κλασσικός μαλακοπίτουρας.Λιγουρ-ακάου: Ο κλασικός γελοίος πέφτουλας που βομβαρδίζει με μηνύματα οποιαδήποτε κοπέλα διατηρεί λογαριασμό. Ναι τις ψάχνει όλες και άμα λέμε όλες το εννοούμε κυριολεκτικά. Θα περάσει ατελείωτες ώρες χαζεύοντας τα προφίλ των χρηστών και μετά θα αρχίσει την τακτική του RT του μενσιο και του DM. Συνήθως τρώει χυλόπιτες και στην καλύτερη βολεύεται με απελπισμένες σαβούρες.


Σημ: Κοινός επιδειξίας.Ο Chicken ακάου: Ο βαρύμαγκας που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και είναι πολύ γίγαντας και αν τύχει και τον γνωρίσεις, διαπιστώνεις πως είναι ένας πανηλίθιος που τρέμει και την σκιά του.


Σημ: Ο θρασύδειλος του πληκτρολογίου.Η Chicken ακάου: Σουπερ ουαου γκόμενα και πολύ τύπισσα ναουμ που μόλις τη γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλη κομπλέξαρα, ντροπαλοσυνεσταλμένη που πρώτη προτεραιότητα για αυτήν έχει το τι θα πει ο κόσμος.


Σημ: Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνειΜπιν-ακάου: Ο κλασικός ο μαλάκας Έλληνας που όλα του φταίνε, μπινελικώνει τους πάντες και τα πάντα, ξεσπαθώνει με βρισιές εκτονώνεται με μαγκιά κλανιά και κώλο φιλιστρίνι και μετά την επανάσταση του θα πάει να δει μπάλα και τον Σεφερλή.


Σημ: Τιτανομέγιστος μαλάκας.Κομματ-ακάου: Ένας τύπος που φτιάχνει 20 ακάου αποθεώνει έναν πολίτικο βρίζει έναν άλλο και ξανά μανά από την αρχή και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τον πολιτικό αναλυτή.


Σημ: Κομματόσκυλο.Σπάμ-ακάου: Μια ιστοσελίδα ένα blog της πλάκας που τουιτάρει συνεχεία λινκς από το σαϊτ του μαζί με άλλους 2-3 λογαριασμούς που έχει και φυσικά αν και δεν τα διαβάζει κανείς αυτός επιμένει.


Σημ: Ενοχλητικός.Σέιφ-ακάου: Ανεβάζουν τραγούδια, εικόνες τοπιών, άποψη τίποτα, σχολιάζουν καιρό, αρτάρουν σελέμπριτιες και λένε τι θα φάνε το μεσημέρι. Γλυκανάλατα κλισέ.


Σημ: Μπλιαχ.Φαβ-ακάου: Αυτοί που θα σου κάνουν 1εκ. φαβ αλλά ένα ρημάδι RT δεν θα το κάνουν ούτε για πλάκα.


Σημ: Μπλιαχ.


Γλίτσα-ακάου: Γκόμενες που υποκαθιστούν το τηλέφωνο με μένσιο. Αχ αγάπη μου, κουκλίτσα μου, ζαχαρένια μου, καλημέρα ομορφιά μου, τι μου κάνεις, που χάθηκες και άλλα τέτοια επιφανειακά.


Σημ: Στα DM θάβονται φυσικά.


Ατένσιο χορ-ακάου: Γκόμενα μπορεί και όμορφη με τουπέ και εγωισμό στα ύψη της κορυφής του έβερεστ. Όλος ο κόσμος γύρω από το εγώ της. Βρίζει άνδρες, ειρωνεύεται τους πάντες, πετάει άσχετα και ασυναρτησίες για να δείξει και καλά ότι είναι ψαγμένη και στιλάτη. Έχει ανάγκη να πείσει ότι είναι σκληρή και δεν την αγγίζει τίποτα.


Σημ: Αυτή που γράφει στο NO DM και απαντάει σχεδόν σε όλα.


Δήθεντσοντ-ακάου: Γκόμενα με σέξι άβαταρ προκλητικά τουι ερωτικές φώτο και βυζιά που γκρινιάζει από την άλλη ότι οι άνδρες είναι γουρούνια και σεξιστές, δεν την παίρνουν στα σοβαρά και δεν την καταλαβαίνει κανένας. Πιστεύει και προβάλλει ότι έχει και πολύ μυαλό και ότι δεν τη νοιάζει ιδιαίτερα η ομορφιά αφού είναι υπεράνω.


Σημ: Σημ:  Συχνά πυκνά θα θυμίσει στα λιγούρια τα μπικίνι της ή θα  δημοσιεύει τα DM της στο προφίλ της.


Αργοσχολ-ακάου: Αυτός/η που δεν έχει τι να κάνει και ποστάρει αναρίθμητα και άχρηστα τουι προς αναπλήρωση της μοναξιάς. Αυτός που με το που μπαίνει, λέει καλημέρα, λέει καληνύχτα όταν φεύγει λες και νοιάζει κανέναν. Είναι αυτός που του αρέσει να πιάνει κουβέντα, άπαντα σε πάρα πολλά τουι άλλων χρηστών λες και τα έγραψαν για αυτόν ή τους ενδιαφέρει η γνώμη του και πολλές φορές απευθύνεται σε αυτό που θεωρεί κοινό του ως φίλε φολοερ. Το παίζει άνετος άλλα επί της ουσίας είναι μοναχικός και θέλει να υποκαταστήσει τους φίλους που δεν έχει, με τουιτερικους ματαίους και άχρηστους διάλογους.


Σημ: Δεν καταλαβαίνει πως το μέσο δεν είναι για συζητήσεις και δεν υποκαθιστά το τσατ.Μπαζ-ακάου: Χάλια έως μέτριας εμφάνισης κοπέλα, μπάζο δηλαδή, με προφίλ γεμάτο ζωάκια, φύση και γλυκανάλατους γούτσου γούτσου στιχους. Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή πουλώντας ευαισθησία και λουλούδια.


Σημ:  Ξενέρωμα


Ακάου της Ελένης: Κάθε βλαμμένο μικρό ή μεγάλο κοριτσάκι που όλο το ακαου της είναι γεμάτο RT της Μενεγάκη ή άλλου τηλεμαϊντανού μπας και κερδίσει κάποιο δώρο από την εκπομπή τους.


Σημ:  Δεν κερδίζει ποτέ τίποτα αλλά αυτή επιμένει.


Αυγοτρόλλ-ακάου: Με ελάχιστους φόλοερς, μηδέν προσωπικά στοιχειά, πιθανότατα 50ος λογαριασμός του ενός, που υπάρχει μόνο για να βρίζει, να παίρνει μάτι, να τρολλάρει και να επιτίθεται σε άλλους χρηστές.


Σημ: Σημ: Παρασιτικοί.


Νυχτ-ακάου: Τύποι και τύπισσες ως επί το πλείστον άεργοι που γραφούν μες την άγρια νύχτα συμβουλές για καλύτερες σχέσεις, παράπονα για νυν, πρώην μελλοντικούς, και φυσικά για σεξ. Ποστάρουν μερικές τσοντοφωτογραφίες και αφού αυνανιστούν με διάφορα DM, πέφτουν για ύπνο συνεχίζοντας να κάνουν ότι και πριν.


Σημ: Γράφουν πολλά παραμύθια αλλά δεν πηδάνε καθόλου ούτε εκεί ούτε αλλού.


Ρομαντικ-ακάου: Μπάζο ή παντρεμένη θέλει ρομάνς, αγάπες και λουλούδια σε φάση τύπου προσέξτε με. Πασπαλισμένο ακάου με μπόλικη μοναξιά τύπου ζητώ τις άπλες χαρές της ζωής αλλά η παλιοκατάσταση μου φταίει. Πολλά λόγια πολλά DM μπλά μπλά και υποσχέσεις του κώλου μέχρι να γυρίσει στο σπιτάκι και στον μαλάκα της και ξανά από την αρχή.


Σημ: Να χαμε να λέγαμε.


Στοκ-ακάου: Κολλημένος με ένα θέμα εκπομπή, πρόσωπο, κόμμα ή ότι άλλο και ότι γραφεί είναι μόνο για αυτό. Τίποτε άλλο ο κόσμος να χαλάσει.


Σημ: Στόκος.


Σελεμπ-ακάου: Ο γελοίος ημιαναγνωρίσιμος, η απελπισμένη σταρλετίτσα και ο διασημογαμάω που γράφει τα ίδια και τα ίδια. Καλημέρα αγαπημένα μου, τέλεια μέρα σήμερα, θετική ενέργεια με χαμόγελο και τα όλα τα events και τις δραστηριότητες του.


Σημ: Βαρεμάρα.


Ψεκασμεν-ακάου: Ο και καλά ψαγμένος χρήστης που διαδίδει κάθε θεωρία σκοτεινής συνομωσίας και θεωρεί ότι κατέχει αποκλειστικά την παγκόσμια αλήθεια και γνώση ο μαλάκας.


Σημ: Φωτεινός παντογνώστης της μπούρδας.


Βλακ-ακάου: Αυτός που έχει 10 φολοερς και έχει κάνει 50.000 τουι. Πιστεύει ότι ρυθμίζει την παγκόσμια ιστορία. Δεν τον προσέχει και δεν τον διαβάζει ποτέ κανείς.


Σημ: Ασταμάτητος.


Self-marketing ακαου: Επαγγελματίας που κάποιος του είπε ότι είναι καλό το τουι, μπήκε, έχει 200 τουι σε 3 χρόνια, όλα για τη δουλεία του, όλα παρόμοια.


Σημ: Απλώς πιάνει χώρο.


Ψοφ-ακάου: Άνοιξε λογαριασμό κάποτε, μπαίνει, χαζεύει τι γραφούν οι άλλοι και κάνει ένα τουι το μήνα και αυτό για τον καιρό.


Σημ: Μούμια.


Πολιτικο-ακάου: Ο πολιτικός που ποστάρει μόνο για πολιτική. Τίποτα άλλο. Ξεβράκωτη η άλλη να εμφανιστεί θα τη γειώσει για να δείξει στο τουι πόσο δίκιο έχει. Ο κομματοσκυλοχρήστης τον αντιγράφει και κάνει το ίδιο.
Σημ: Νομίζει πως κάνει τη διαφορά.


Αμερικαν-ακάου: Αυτός που κάνει τουι με συνεχή χάσταγκ και συντομογραφίες.


Σημ: Ο δήθεν προχω.


TV ακάου: Αυτός που σχολιάζει τα τηλεοπτικά προγράμματα και με ένα χασταγκ και νομίζει πως εισακούγεται και κάθε σοβαρός διευθυντής προγράμματος ενός σταθμού έχει λάβει πολύ σοβαρά την άποψη του.


Σημ: Θείτσες.


RT ακάου: Δεν γράφει τίποτα δικό του και το προφίλ του είναι ένα διαρκές αναμεταδοτήριο. Χωρίς λόγο ύπαρξης και δεν του δίνει κανείς σημασία.


Σημ: Νομίζει πως σημειώνει στην προσωπική του ατζέντα. 


Φακ-ακάου: Ο τυπάς που και σκέψη παράγει και έξυπνο χαβαλέ κάνει και φολοερς έχει και παίζει με τα γκόμενάκια άνετα και σωστά δίχως να εκθέτει καμία.


Σημ: Respect ή όχι ο μοναδικός που αξίζει να ακολουθείς.


Ψευτ-ακάου: Φάντασμα ακαου, ανύπαρκτο, ψεύτικο που χρησιμεύει ως RTιριο σελεμπριτιζ και πολιτικών. Συνήθως το άβαταρ είναι ένα υπαρκτό μεν πρόσωπο αλλά όχι το δικό του.


Σημ: Τι άλλο πρέπει να κάνω για να μου δώσετε προσοχή.


Βοθρ-ακάου: Ο χρήστης οχετός που χυδαιολογεί, επιδίδεται σε ακατάσχετο υβρεολόγιο ιερών, όσιων, μανάδων και πατεράδων και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς γιατί έτσι πιστεύει ότι κάνει την μεγάλη επανάσταση και είναι πάρα πολύ αντισυμβατικός και γίγαντας.

Σημ: Βόθρος.

Αποσυνδεδεμένος zaxarenios

 • 14
 • Thanked: 9 times
 • +214/-6
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 05, 2015, 07:35:09 πμ »
Τι μου θυμίσατε τώρα ρε παιδιά. Γνώρισα δύο άτομα μετρημένα στα δάχτυλα από εκεί που είχαν έτσι πολύ κόσμο να τους ακολουθεί και αναρτούσαν έξυπνες ατάκες και λέω δεν μπορεί νορμάλ θα είναι αυτοί. Βρέθηκα έτσι με έναν άντρα που κάναμε εγώ και η γυναίκα μου μαζί χαβαλέ και αυτός νόμιζε πως πήγαμε στην καφετέρια για να κάνουμε μαζί του όργια!

Τον βρίσαμε και φύγαμε λοιπόν και από τότε ούτε κουβέντα μακριά. Μετά από καιρό μου λέει η γυναίκα μου αυτή κάνουμε χαβαλέ τόσο καιρό είναι καλή κοπέλα να κανονίσω να πάμε μαζί για καφέ; Αν δεν θέλει όργια και αυτή άντε πάμε λέω εγώ η χαζός.

Τελικά όργια δεν ήθελε άλλα το μυαλό της ήταν εντελώς άδειο, κενό δεν μπορώ να το πω αλλιώς. Την μπούρδα και το κουτσομπολιό που ακούσαμε στην μια ώρα του καφέ δεν τα είχα ακούσει σε όλη μου τη ζωή. 

Ε αυτά και όλες οι άλλες βλακείες που βλέπαμε εκεί να γίνονται για καιρό σαν αυτά που λέτε και εσείς ήταν για εμάς αρκετά για να παρατήσουμε τον λογαριασμό μας και να πούμε άντε στο διάολο και εσείς και η βλακεία αυτή.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε μάθει αλλιώς τόσα χρόνια με τα φόρουμ και τις φιλικές σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει και διατηρούμε με πολλά παιδιά για αυτό και νομίζαμε πως θα είναι το ίδιο και εκεί.

Πάθαμε και μάθαμε που λένε αλλά τουλάχιστον εμείς δεν πάθαμε και καμιά ιδιαίτερη ζημιά.


Αποσυνδεδεμένος paparouna

 • 7
 • Thanked: 5 times
 • +7/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 21, 2015, 01:52:26 μμ »
Και ακόμα χειρότερα είναι εγώ να σας πω τι μαλακίες έχω δει εκεί μέσα να φρίξετε όλοι. :o  :o  :o   :o   :o
Εσείς είσαστε άντρες; Δηλαδή είχατε λογαριασμό που έλεγε πως είναι αντρικός αυτό ρωτάω;

Αποσυνδεδεμένος snow

 • 106
 • Thanked: 34 times
 • +120/-10
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 21, 2015, 02:02:57 μμ »
Τι θα έχουμε γυναικείο; Για δώσε πιπεράτες λεπτομέρειες :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος paparouna

 • 7
 • Thanked: 5 times
 • +7/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 21, 2015, 02:06:42 μμ »
Εσύ είσαι απονήρευτος μου φαίνεται  ;D  ;D  Τι να σου πω, όπως τα λες και εσύ πιο πάνω είναι. Το 80 τοις εκατό από τους χρήστες έχουν σοβαρό πρόβλημα   ::)  Να τώρα μπήκα μια στα γρήγορα και σου έφτιαξα μια εντεκάδα αλλά δεν το ξανακάνω αλλήθεια καλά το είχα παρατήσει τόσο καιρό.   :DΤο μήνυμα τροποποιήθηκε. Περισσότερα στους Γενικούς Όρους χρήσης του forum ZAXARi Club

Αποσυνδεδεμένος spyros13

 • 77
 • Thanked: 6 times
 • +5/-2
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 03, 2015, 03:53:22 πμ »
Πηγα και τους ειδα :P Ο ενας απο αυτους που λες εχει μια μουρη που τρομαξα κανονικα λεμε. Ειναι για να τον διχνεις στα παιδια σου αμα δεν τρονε  ???  ???  ???

Αποσυνδεδεμένος petros

 • 5
 • Thanked: 2 times
 • +3/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 06, 2015, 03:13:22 μμ »
Σιγα που δεν θα πηγαινες ρσυ για να δεις  :P

Αποσυνδεδεμένος slow

 • 27
 • Thanked: 1 times
 • +8/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 04, 2016, 03:33:22 μμ »
Πάλι καλά που δεν έχάσα τον χρόνο μου και δεν ασχολήθηκα ποτέ με την βλακεία αυτή.

Αποσυνδεδεμένος spyros13

 • 77
 • Thanked: 6 times
 • +5/-2
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 19, 2016, 05:10:56 μμ »
Το μήνυμα τροποποιήθηκε. Περισσότερα στους Γενικούς Όρους χρήσης του forum ZAXARi Club

Αποσυνδεδεμένος Ταρίφας Θεσσαλονίκη

 • 9
 • Thanked: 2 times
 • +0/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 28, 2016, 06:55:40 μμ »
=> το παίζει δημοσιογράφος με κάτι blog της κακιάς ώρας <=

Αυτος δεν ειναι μαλακας που τον λες αλλα κοινος απατεωνας και αλητης μεγαλος που κοροιδευει τον κοσμο για να πατανε κληκ στη χαζη του σελιδα που εχει.

 
Το μήνυμα τροποποιήθηκε. Περισσότερα στους Γενικούς Όρους χρήσης του forum ZAXARi Club


Αποσυνδεδεμένος mogli

 • 4
 • Thanked: 2 times
 • +0/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 03, 2016, 03:27:04 μμ »
@ paparouna balε και αυτη την ηλιθια στο club kαι ολους τους αλλους που ειανι απο κατω

 
Το μήνυμα τροποποιήθηκε. Περισσότερα στους Γενικούς Όρους χρήσης του forum ZAXARi Club

Αποσυνδεδεμένος paparouna

 • 7
 • Thanked: 5 times
 • +7/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 05, 2016, 11:00:24 μμ »
 :'(

Το μήνυμα τροποποιήθηκε. Περισσότερα στους Γενικούς Όρους χρήσης του forum ZAXARi Club

Αποσυνδεδεμένος Aggelos

 • 4
 • Thanked: 2 times
 • +0/-0
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 09, 2016, 08:43:32 μμ »
Διάβασα όλα όσα έχετε γράψει εδώ και η αλήθεια είναι πως γέλασα με την ψυχή μου έτσι όπως τα λέτε ακόμα και στα σημεία που διαφωνώ.

Είναι αλήθεια πως το facebook το twitter και όλα τα μέσα αυτά δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνει κάποιος στα σοβαρά και ακόμα χειρότερα να στηρίζει εκεί την καθημερινότητα του. Αυτό όμως από την άλλη δεν σημαίνει πως δεν έχουν και κάποια καλά πράγματα να μας δώσουν.

Στο twitter αφού για αυτό το μέσο γίνεται συζήτηση εδώ είμαι χρήστης από πολύ παλιά μέχρι και τώρα και θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να σταματήσει να υπάρχει αν κάποτε γίνει και αυτό. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία θα μα βάζατε (γέλια) θα σας πω όμως πως το χρησιμοποιώ εγώ και τι χρήστες υπάρχουν εκεί μιας και διαβάζουν αυτό το άρθρο πολλοί άλλοι χρήστες.

Το twitter λοιπόν είναι και αυτό ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας όπως και τόσα άλλα. Υπάρχουν κλίκες υπάρχουν αντικλίκες και υπάρχουν κάθε λογής χρήστες. Εξαρτάται περισσότερο από εσένα αν θα ασχοληθείς μαζί τους και αν θα τους επιτρέψεις να σε ενοχλήσουν παρά από αυτούς.

Προσωπικά έχω ένα κοινό λογαριασμό μαζί με την γυναίκα μου και σε αυτόν έχουν μαζευτεί κάποιοι δεκάδες χιλιάδες χρήστες ας τους πούμε «ακόλουθους». Από αυτούς ακολουθούμε και εμείς όσους δεν μας ενοχλούν και όσους δεν μας προσβάλουν με την συμπεριφορά τους και αν αυτό γίνει στην πορεία τότε θα σταματήσουμε να τους «ακολουθούμε».
Στην αλήθεια όμως δεν ακολουθούμε και δεν μας ακολουθεί κανένας για αυτό και έβαλα τις λέξεις σε εισαγωγικά εκτός αν αυτός είναι κάποιος πολύ γνωστός μας που μας ξέρει και προσωπικά.

Όπως δεν με νοιάζει εμένα τι θα πει ένας άλλος χρήστης έτσι δεν νοιάζει και αυτόν τι θα πω εγώ. Έτσι είναι και η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών.

Θα περάσω την βδομάδα μου 1 άντε με 2 ώρες το πολύ εκεί μέσα και αυτό όταν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.
Όταν σπάνια κάποιος χρήστης μου έχει γράψει μια καλημέρα θα του γράψω και εγώ αν κάποιος άλλος με έχει βρίσει δεν θα του απαντήσω καθόλου αν μου γράψει ότι του έρθει στο κεφάλι στα μηνύματα δεν θα το δω και δεν θα του απαντήσω ποτέ και αυτό γιατί δεν τα διαβάζω από την στιγμή που όπως είπα δεν έχω προσωπικές σχέσεις με κανέναν.

Αν κάποιος ρωτήσει κάτι και τύχει να γνωρίζω θα απαντήσω και εγώ όπως το ίδιο θα κάνουν και κάποιοι άλλοι αν ρωτήσω κάτι εγώ και γνωρίζουν αυτοί κάτι περισσότερο.

Δεν θα ασχοληθώ όμως πιο πολύ όπως είπα και πριν. Δεν θα κάτσω να βάζω εικόνες με μηνύματα ούτε κείμενα από αντιγραφή που ούτε εγώ δεν ξέρω ποιού είναι απλά και μόνο για να γίνω αναγνωρίσιμος χρήστης ούτε και θα ασχοληθώ ποιος έκανε αντιγραφή το μήνυμα ποιού γιατί έχω πιο χρήσιμα πράγματα να κάνω.

 Υπάρχουν όλα αυτά που γράψατε και δεν χρειάζεται καθόλου να ψάξεις για να τα δεις είναι όλα μπροστά σου μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτά όμως αφορούν περισσότερο τους καθημερινούς χρήστες που άσχετα με την ώρα την μέρα και τον μήνα που θα συνδεθείς θα τους βρεις εκεί να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους γιατί δεν έχουν ζωή.

Αυτοί είναι οι χρήστες που έχουν πρόβλημα και ανήκουν στην κατηγορία που λέτε στον τίτλο σας. Τώρα αν το πρόβλημα αυτό είναι μοναξιάς, ανεργίας, αποκλεισμού, σχέσεων, κοινωνικότητας, χρημάτων και τόσα άλλα δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ.

Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι πως δεν πρέπει κανένας να ζει μέσα από το twitter και κανένα άλλο ανάλογο μέσον και να περνάει όλη την μέρα του σε αυτό. Ακόμα και αν το κάνει για να τα λέει με τους φίλους του πρόβλημα είναι την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να γίνει αυτό. Όταν φτάνουν και στο σημείο να βάζει ο ένας στον άλλον εικόνες και να λένε στην υγεία σου καλή όρεξη και διάφορα τέτοια χαζά αυτό είναι πραγματικά άρρωστο και δεν χρειάζεται κανένας ειδικός για να μας το πει.     

Αποσυνδεδεμένος spyros13

 • 77
 • Thanked: 6 times
 • +5/-2
 • ZAXARi Club
Απ: Οι χρήστες στο twitter
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 09, 2016, 09:10:03 μμ »
@ εισαι φηρμα paparouna  ???   ::)   :P   :'(   :D

Το μήνυμα τροποποιήθηκε. Περισσότερα στους Γενικούς Όρους χρήσης του forum ZAXARi Club