ZAXARi Club

Mikeius vs Φιλόζωοι

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mikeius

• 1
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
Mikeius vs Φιλόζωοι
« στις: Ιούνιος 10, 2020, 02:14:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος spyros13

• 77
  • +5/-2
  • ZAXARi Club
Απ: Mikeius vs Φιλόζωοι
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 10, 2020, 02:15:54 πμ »
από τα καλύτερα μπραφ ever.... το είχαν κατεβάσει οι γαμημένοι οι σκυλοφιλοι, οι ψευτοφιλοζωοι για την ακρίβεια... τωρα ξαναπαρτε zanax  μισάνθρωποι...

Αποσυνδεδεμένος Oystein Aarseth

• 1
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 10, 2020, 02:19:58 πμ »
Oso to katevazei to YouTube toso pio polu emeis to ksana anevazoume! An to YouTube 8elei ta leuta mas tote na frwntizei ka krataei auta pou aresoun se emas

Αποσυνδεδεμένος Vlakas

• 10
  • +18/-3
  • ZAXARi Club
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 10, 2020, 02:25:42 πμ »
Υπεραντιστάθμιση. Απλό είναι. Δεν είναι φιλόζωοι, είναι επιλεκτικοί φιλο-whatever.

Έχω πρόσφατη ιστορία, πολλές μάλλον, από τρολλοσελίδα στο φουμπου που προσπάθησε να διαχωρίσει την φιλοζωϊα από την επιλεκτική φιλοζωία και τους δήθεν φιλόζωους από τους μισάνθρωπους και από κάτω έβλεπες τα ίδια και χειρότερα. Και από ανθρώπους μάλιστα που διαφήμιζαν τη φιλοζωία τους και την ίδια στιγμή πόζαραν δίπλα σε σχάρες τίγκα στα κοψίδια, έβαζαν αγγελίες για καθαρόαιμες ράτσες, και λοιπά χαριτωμένα. Yeah «φιλόζωοι».

Αποσυνδεδεμένος Diavolo

• 8
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 10, 2020, 02:28:00 πμ »
Οι υπερβολικα φιλοζωοι εχουν μια ταση προς τον μισανθρωπισμο. Αν γινει πολεμος πιο πιθανο ειναι να σκεφτουν τα ταλαιπωρα σκυλακια της πολης που βομβαρδιζεται παρα τους δυστυχεις πολιτες της. Προσφατα συζηταγα με μια εναν φανατικο φιλοζωο και στην υποθετικη ερωτηση τι θα διαλεγε να σωσει απο βεβαιο πνιγμο, ενα κουταβακι ή ενα μωρό μου απάντησε το πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos

• 2
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 10, 2020, 02:52:08 πμ »

Mερικοί επαγγελματίες φιλόζωοι ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ κατακρίνουν εμας γιατί λέει "Αυτοί που επιλέγουν  κουτάβι ράτσας δεν είναι καλοί φιλόζωοι γιατί οι καλοί παίρνουν μόνο αδέσποτα από τις φιλοζωικές".

Όμως εμείς που ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ξέρουμε γιατί το θέλουμε από κουταβάκι στην οικογένεια ράτσας η όχι. Εσύ κάνε αλλιώς άμα πάρεις σκυλί σπίτι σου. Από εμένα  είναι απολύτως σεβαστή η επιλογή σου.

Εγώ πάντως το μέλος της οικογένειάς μου έτσι θέλω να το επιλέξω. Και δεν σου δίνω το δικαίωμα να με κρίνεις, ούτε να με χαρακτηρίζεις.

Εμείς που ζούμε με σκυλιά για ένα μόνο δεχόμαστε να κριθούμε.  Αν δημιουργήσουμε άλλο ένα αδέσποτο.