ZAXARi Club

Λεφτά απο το Internet

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eratw

  • 2
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
Λεφτά απο το Internet
« στις: Ιούλιος 16, 2018, 10:17:52 πμ »Υπάρχουν κάποια άτομα που κερδίζουν χρήματα μέσω ίντερνετ με μεγάλη επιτυχία από τις διαδικτυακές τους εργασίες, άλλα οι περισσότεροι που προσπαθούν δεν έχουν την ίδια τύχη.


Το θέμα είναι ότι η τύχη δεν παίζει κανένα ρόλο τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με ιντερνικό εισόδημα.


Γιατί κάποιοι τα καταφέρνουν μια χαρά ενώ άλλοι δεν μπορούν να βγάλουν ούτε ένα ευρώ μέσω ίντερνετ?


Προσωπικά δουλεύω πάνω από δέκα χρόνια online και εκτός διαδικτύου, έχω γευτεί επιτυχίες και αποτυχίες σε πολλές δουλείες μου και δουλείες πελατών μου. Παρακάτω θα μοιραστώ μαζί σας αυτό που θεωρώ ότι είναι τα ποιο συχνά λάθη βάση των εμπειριών μου, ελπίζοντας να βοηθήσω ανθρώπους να πάρουν το σύντομο δρόμο.


Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω που καταφέρνουν να βγάζουν χρήματα μέσω internet δουλεύοντας από το σπίτι, άλλα και βάση των προσωπικών μου εμπειριών, έχουν ένα κοινό στοιχείο.
Έχουν καταλήξει όχι μόνο που μπορούν να αποδώσουν αλλά που μπορούν να λειτουργήσουν ανταγωνιστικά και να καλύψουν κενά της αγοράς.
Πειραματίζονται, καταλήγουν και τέλος σιγουρεύονται πως είναι εφικτό σύμφωνα με τις ικανότητες τους και ακόμα ότι αισθάνονται άνετα να το δουλέψουν για τον σκοπό αυτό.
Αυτοί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνουν, και μαθαίνουν σε σταδιακό ρυθμό.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν βιάζονται να βγάλουν χιλιάδες ευρώ ως τον επόμενο μήνα. Καταναλώνουν ουσιώδης ενέργεια πάνω σ’ αυτό που κάνουν και είναι συνειδητοποιημένοι με τους στόχους τους και τι πρέπει να πετύχουν για να τους πραγματοποιήσουν.Δεν περιορίζονται σε μία μόνο δουλειά άλλα προσπαθούν με 2 και 3 δουλείες, και αντιμετωπίζουν την αποτυχία με μεγάλη καρδιά, άλλα ακόμα με μεγαλύτερη την επιθυμία για να πετύχουν.Μέσα από συζητήσεις φίλων και τις απόπειρες που έχουν κάνει αυτοί για να εργαστούν και να αποκτήσουν χρήματα από το ιντερνετ , θα σας παραθέσω κάποια λάθη που κατά τη γνώμη μου όπως ήδη έχω πει και σε αυτούς έχουν κάνει.
Επένδυσαν πολλά χρήματα στην αρχή.
Αυτοί που επενδύουν μεγάλα ποσά για ένα πρόγραμμα ή βάζουν μεγάλα ποσά για να ξεκινήσουν μία νέα επιχείρηση στο ίντερνετ, τις περισσότερες φορές χάνουν χρήματα. Αυτό είναι παρεμφερές με τον τζόγο κι όσο περισσότερα επενδύουν, τόσο περισσότερα περιμένουν να κερδίσουν. Το αποτέλεσμα είναι να τσιμπούν στο δόλωμα απατεώνων που υπόσχονται πολλά άλλα αποδίδουν λίγα, με αποτέλεσμα να τα παρατήσουν αφού έτσι έχουν σίγουρα αρνητικό ισοζύγιο.
Κάνουν εγγραφή και πληρώνουν συνδρομές σε κάθε πρόγραμμα που ανακαλύψουν
Αυτό είναι ένα άλλο λάθος που κάνουν πολλοί, εγγράφονται σε κάθε πρόγραμμα που θεωρούν ότι θα κερδοσκοπήσουν άσχετα αν ταιριάζει με την ειδικότητα τους, ή αν τους αρέσει το αντικείμενο. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε όσο καλά γνωρίζω και εγώ ότι είναι πολύ ενοχλητικό να εργάζεται κάποιος πάνω σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στα κριτήρια του.  Σε αυτήν την περίπτωση ποτέ δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε το αντικείμενο της εργασίας με συνέπεια να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να τα παρατήσετε μετά από λίγο καιρό.
Δεν κάνουν καμία έρευνα και δεν αφιερώνουν καθόλου χρόνο
Πολλοί άνθρωποι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν μία καθώς πρέπει έρευνα προτού εγγραφθούν σε κάποιο πρόγραμμα εργασίας από το σπίτι ή καταλήξουν στον τομέα που θα δραστηριοποιηθούν. Χωρίς κάποια έρευνα δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάτι το ιδανικό. Μπορεί να πάρει κάποιον λίγο χρόνο παραπάνω άλλα στο τέλος θα καταλήξει σε κάτι καλό και θα απολαύσει επιτυχής αποτελέσματα.Όταν ψάχνετε για εργασία από το σπίτι θα πρέπει να ανακαλύψετε αυτό που αναζητάτε και τι θέλετε να πετύχετε από αυτό. Θα πρέπει πρώτα να αναρωτηθείτε τι ειδικότητες κατέχετε και πόσο χρόνο διαθέτετε. Ανακαλύψτε όσα περισσότερα μπορείτε ώστε να μην χρειαστεί να αποτύχετε.Τα παρατάνε με την πρώτη αποτυχίαΠολλοί από αυτούς όταν δεν κερδίζουν χρήματα μέσω ίντερνετ στα αρχικά στάδια και τις πρώτες προσπάθειες τους, αποθαρρύνονται και τα παρατάνε πολύ γρήγορα. Θεωρούν ότι τα πάντα είναι μία απάτη και απλά αναζητούν το επόμενο επάγγελμα που υπόσχετε πλούτη.


 
Ξεκινάνε επιχειρήσεις από το σπίτι χωρίς να είναι έτοιμοι


Οι επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι δεν είναι κακή ιδέα άλλα απαιτεί συνεχόμενη εργασία, συγκέντρωση φορολογικά στοιχεία και ακόμα κάποια επένδυση, όπως και επιχειρηματικούς στόχους. Απαιτείτε από το άτομο που θα ξεκινήσει μία internet επιχείρηση να σκέπτεται με επιχειρηματικούς όρους, και στα πλάνα του να περιλαμβάνονται ροές εισόδων, αύξηση τζίρου και επιχειρηματική ανάπτυξη και επένδυση. Αυτά είναι το κινητήριο καύσιμο για να λειτουργήσει μία οποιαδήποτε επιχείρηση online ή όχι.
Δεν αναθέτουν εργασίες σε τρίτουςΗ ικανότητα ανάθεσης εργασιών σε τρίτους μέσω ίντερνετ, έκανε την ζωή πολλών ευκολότερη. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Πολλά από αυτά τα πράγματα μπορεί να χρειαστούν μήνες για να γίνουν από ένα άτομο, ενώ αν επιλέξετε μία εναλλακτική και οικονομική λύση να προσλάβετε κάποιον τρίτο για συγκεκριμένες εργασίες, θα μπορούσατε να συγκεντρωθείτε περισσότερο ως προς μεγαλύτερη ανάπτυξη, ή την αναζήτηση και εύρεση περισσότερων εργασιών.Περιορίζονται μόνο στην Ελληνική αγοράΗ οποία είναι όχι μόνο πολύ μικρή και κορεσμένη αλλά και δίχως ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ένα καταναλωτικό κοινό σίγουρα αρκετών χιλιάδων χρηστών θα σας αποφέρει περισσότερα έσοδα από κάποιο άλλο μερικών εκατοντάδων ειδικά με την οικονομική κατάσταση ου επικρατεί στην Ελλάδα.Δεν επενδύουν στην ποιότηταΗ λεπτομέρεια κάνει ακόμα την διαφορά. Μπορεί να πρέπει να ανταγωνιστείς χώρες από την Ασία και ανθρώπους που δουλεύουν πραγματικά για ένα κομμάτι ψωμί, όμως υπάρχουν και αυτοί που θα σε πληρώσουν το τίμημα που ζητάς επειδή δείχνεις και είσαι τελικά επαγγελματίας.Δεν ζητούν και δεν δίνουν σημασία στις αξιολογήσεις των πελατών/αγοραστώνΣε εξειδικευμένες κοινότητες αυτό που μετράει περισσότερο δεν είναι τόσο η τιμή μιας υπηρεσίας/προϊόντος αλλά η αξιοπιστία του πωλητή. Η αρχή πάντα θα είναι δύσκολη αλλά υπάρχει τρόπος να γίνεις αξιόπιστος και αναγνωρίσιμος απλά θέλει υπομονή.Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα πληρωθείτε μόνο όταν κάποιος επωφεληθεί μέσω της δουλειά και το προϊόν σας.Ακόμα και αν ξεκινήσετε μία επιχείρηση με έδρα το σπίτι, θα πρέπει να είσαστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο και να κάνετε κάποια αρχική επένδυση. Εργαστείτε όχι γρήγορα και βιαστικά αλλά αποτελεσματικά και προτού αποφασίσετε τι θα κάνετε σκεφτείτε λίγο τα παραπάνω προσαρμόστε τα όσο μπορείτε στα μέτρα σας και θα είσαστε ένα βήμα κοντινότερο προς την επιτυχία των στόχων σας.