ZAXARi Club

ΤΕΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΝ

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Thanasis

• 2
  • +1/-0
  • ZAXARi Club
ΤΕΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΝ
« στις: Νοέμβριος 05, 2017, 02:18:34 μμ »

Έχει χρειαστεί ποτέ να βάλετε καινούριες τέντες  ή να αλλάξετε τεντόπανα  στο σπίτι σας;

Αν ναι, τότε γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι επικρατεί -και σε αυτή- στην αγορά.

Ο καθένας ζητάει πραγματικά ότι του κατέβει στο κεφάλι, τιμολογεί ανάλογα με τη διάθεση του και παρουσιάζει ευτελούς αξίας υφάσματα για δήθεν ποιοτικά, ανταγωνιστικά και συμφέροντα.

Τα απλά ανταλλακτικά - εξαρτήματα (βλέπε τάπες σωλήνων) σαν κάποιο δυσεύρετο ανταλλακτικό διαστημοπλοίου απλά και μόνο για να αυξήσει κι άλλο το κόστος της εργασίας και φυσικά το κέρδος του.

Ακόμη και αν έχεις τη δυνατότητα όπως εγώ να προμηθευτείς αν θέλεις έτοιμα στα μέτρα σου, ποιοτικά, επώνυμα, πανιά το κόστος για την τοποθέτηση τους είναι όχι απλά εξωφρενικό μα πέρα για πέρα από κάθε λογική, ειδικά για την εποχή που ζούμε.

Για μια απλή τοποθέτηση, δυο τεντόπανων σε τέντα με κλασικές αντηρίδες, μου ζήτησαν μέχρι και 200,00€ συν φ.π.α για 20’ λεπτά εργασίας!!!

Ευτυχώς όμως για εμένα και όλους εσάς βρήκα μετά από αναζήτηση έναν σοβαρό, συνεπή και αξιόλογο επαγγελματία, με σωστές τιμές προσαρμοσμένες στην εποχή και με πανιά της καλύτερης ποιότητας από την γνωστή στο χώρο Ολλανδική εταιρεία Ten Cate.

Και ας λένε ότι θέλουν οι επαγγελματίες του χώρου για ποιότητα ελληνική σε πανιά όπως τα Das τα Calbari τα Vs (ειδικά αυτά είναι ότι πιο άθλιο έχω δει και με ποιότητα γυαλόχαρτου πραγματικά).

Αν ποτέ χρειαστείτε εσείς ή κάποιος γνωστός σας, επαγγελματία για τέτοια εργασία, επικοινωνήστε με την εταιρεία Τέντες Άριστον και ζητήστε τον Μάριο για να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Και επειδή όπως είπα και πριν ο άνθρωπος είναι σοβαρός και αξιόλογος, αν θέλετε μια επιπλέον έκπτωση στην εργασία σας, πείτε του πως σας έστειλε ο Θανάσης για να σας κάνει ακόμα καλύτερη τιμή.

Αν θέλετε να δείτε δείγματα από τα τεντόπανα θα τα βρείτε στις σελίδες αυτές. (Βάλτε μπροστά από τον κάθε σύνδεσμό το www)   .nyfan.gr/tencate   -   .dashome.gr   -   .sabbas.gr   -   .vs4sun.gr