ZAXARi Club

pc1.gr

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος THomas

• 4
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
pc1.gr
« στις: Μάρτιος 20, 2018, 12:18:36 μμ »

16 Φεβρουαρίου κάνω δύο παραγγελίες για την κάρτα γραφικών ASUS GEFORCE GTX1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAMING 8GB GDDR5 PCI-E RETAIL... με τιμή 609,53 η κάθε κάρτα γραφικών...

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200029298&t=ASUS%20GEFORCE%20GTX1070%20STRIX-GTX1070-O8G-GAMING%208GB%20GDDR5%20PCI-E%20RETAIL

Την πρώτη παραγγελία την πληρώνω με πιστωτική κάρτα ενώ για την δεύτερη επιλέγω πληρωμή μέσω τράπεζας... Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ενημέρωσαν ότι έχουν μόνο μια κάρτα γραφικών διαθέσιμη ενώ δεν μπορούν να προμηθευτούν άλλη και επομένως τη δεύτερη παραγγελία μου θα πρέπει να την ακυρώσουν.....

Μετά από λίγη ώρα βλέπω στο Skroutz.gr ότι ανέβασαν την τιμή της κάρτας γραφικών στα 702,91... Βάζω τον αδερφό μου να πάρει τηλέφωνο και του επιβεβαιώνουν την διαθεσιμότητα της κάρτας γραφικών σε αυτή την τιμή... Παίρνω πίσω και ζητώ εξηγήσεις για την διαθεσιμότητα της δεύτερης παραγγελίας μου και επιμένουν ότι δεν μπορούν να προμηθευτούν άλλη κάρτα γραφικών.

Εγώ οφείλω να καταγγείλω το γεγονός της ακυρωσης της παραγγελία μου, ενώ η κάρτα ήταν διαθέσιμη την στιγμή που την έκανα στα 609,53 και μάλιστα από τότε η κάρτα γραφικών συνεχίζει να είναι διαθέισμη στα 702,91 έως και σήμερα...

Αποσυνδεδεμένος paparouna

• 7
  • +7/-0
  • ZAXARi Club
Απ: pc1.gr
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 20, 2018, 12:26:47 μμ »
Απαράδεκτοι. Τους πήρα τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν ότι θα έρχονταν τα πράγματα σε 2 μέρες. Τους παίρνω τηλέφωνο σε 3 ημέρες (αφού δεν είχαν έρθει, ούτε είχα ενημέρωση) και με έβαλαν για ένα τέταρτο στην αναμονή ψάχνοντας να τα βρουν. Τελικά, μου ανέφεραν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο σε λίγο. Ακόμα περιμένω. Περιττό να πω ότι ακύρωσα τη παραγγελία και τα βρήκα από αλλού πιο γρήγορα.

Αποσυνδεδεμένος DRΕDD

• 10
  • +0/-0
  • ZAXARi Club
Απ: pc1.gr
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 25, 2018, 06:00:14 πμ »
Πρώτη και τελευταία αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αν και τσιμπημένες οι τιμές του έκανα παραγγελία επειδή έγραφε άμεση διαθεσιμότητα.

Η παράδοση όμως αργούσε κι έτσι επικοινώνησα τηλεφωνικώς να δω τι γίνεται. Ένας ευγενικός κύριος μόνο τότε με ενημέρωσε για την πλασματική άμεση διαθεσιμότητα των περισσότερων προϊόντων.

Αυτό ήταν το πρώτο σοκ. Το δεύτερο ήταν όσο αφορά τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας με την «vfs courier» που συνεργάζονται κι όπως μου είπαν: 

Δεν έχουν τηλέφωνο για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους!
Δεν έχουν email για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους!
Δεν έχουν κατάστημα για να επισκεφτώ και να παραλάβω!
Δεν έχουν σύστημα εντοπισμού του δέματος μου!

Τελικά η παραγγελία ήρθε μετά από μεγάλη αναμονή και ήταν σε συσκευασία σκισμένη και σκονισμένεη σε μια νάιλον τσάντα απλή, κάτι που δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου.

Η χειρότερη εξυπηρέτηση από ηλεκτρονικό κατάστημα και εταιρεία μεταφορών.